Recente berichten

FEFL Nieuws 21 februari

VERS VAN DE PERS

VAN HARTE WELKOM: CLAUDIA VAN HEILIGENBERG

Yes! Trots als een pauw zijn we. Claudia van Heiligenberg heeft ja gezegd en komt onze Stichting versterken als ambassadrice voor het vrouwenvoetbal. Ze gaat zich vooral bezighouden met het promoten en ontwikkelen van het voetbal voor vrouwen in kansarme landen.

Claudia speelde 97 interlands voor het Nederlands vrouwenelftal o.a. voor AZ Alkmaar, FC Bayern München en Ajax. Niet de minste clubs! Voor de KNVB heeft zij als worldcoach clinics verzorgd aan kinderen in kansarme landen. Op dit moment werkt ze voor de VVCS (vakbond voor contractspelers). Ze geeft hier voorlichting aan contractspelers van de betaalde voetbalorganisaties.

In de volgende nieuwsbrief stelt Claudia zichzelf aan jullie voor. Heb je nu al vragen voor Claudia? Dan kan! Mail naar info@footballeducationforlife.com

https://en.wikipedia.org/wiki/Claudia_van_den_Heiligenberg

PER 18 AUGUSTUS HEBBEN WE EEN ANBI STATUS

En dat kan interessant zijn voor onze donateurs. ANBI staat namelijk voor Algemeen Nut Beoogde Instelling en geeft aan dat wij een Stichting zijn die zich geheel inzet voor het algemene belang. Donateurs kunnen dus donaties aan ons aftrekken van de belasting als gift. Goed nieuws dus voor de Stichting én voor de donateurs, dit keer van de belastingdienst.

TIP: dien jouw gift alsnog met terugwerkende kracht in voor 2020.

Meer informatie?

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

BEDANKT VOOR ALLE DONATIES

Inmiddels is er meer dan €4000 gedoneerd via de goede doelenactie Geef.nl. Daarnaast heeft een voetbalminnende donateur een substantieel bedrag aan de stichting overgemaakt en zijn er al meer dan 60 kleinere donateurs, die vanaf december gedoneerd hebben. Hierdoor kunnen wij al in 2021 aan de slag met het voetbalproject bij MidCity Sports Academy in Kenia!

ONZE PLANNEN VOOR 2021

MIDCITY SOCCER ACADEMY – NAIROBI EN MOMBASSA

Het was de bedoeling om in november te starten met ons voetbalproject in Nairobi. Helaas heeft de Covid-19 pandemie roet in het eten gegooid. Reizen naar en van Kenia is tot nader order verboden. Wel zijn we begonnen een groep trainers digitaal te begeleiden in Nairobi en Mombassa. Ze kunnen voor al hun vragen en voetbalproblemen bij Eddie van Schaick terecht, die dit alles begeleidt. Hopelijk kunnen we in augustus weer naar Kenia!

PROJECT STAR SPORTS ACADEMY – LAM PHLAI THEPHA THAILAND

We zijn in gesprek over een voetbalproject met Star Sports Academy in Thailand. Deze non-profit liefdadigheidsorganisatie biedt kinderen de mogelijkheid samen te komen en plezier te hebben middels sportactiviteiten en de waarde van discipline en teamwork te laten ervaren. Dit gebeurt door het Sport & Play For Development program en het Elite Sports program.

BEHEERDER SOCIAL MEDIA & BESTUURSLID FONDSENWERVING

Heb jij of ken jij iemand die verstand heeft van websites en social media? Laat het ons weten. Want wij zijn op zoek naar iemand die onze website wil beheren en de social media kan opzetten. Misschien een mooie stageplek voor een 2e jaars HBO student met een voetbalachtergrond en kennis van de digitale wereld? Ze kunnen mailen naar sietzeoosterhaven@ziggo.nl

Ook zijn we op zoek naar iemand met een financiële achtergrond voor ons bestuur. Naast de financiën is hij/zij ook aanspreekpunt voor fondsenwerving. Weet je iemand die hiervoor interesse heeft, en/of ervaring op het gebied van financiën en fondsenwerving? Laat hem/haar dan contact opnemen met sietzeoosterhaven@ziggo.nl

CHEERS ON THE BOYS TMB PANYEE FC
Te mooi om waar te zijn?